werkwijze

Trouwreportage:                                                                                                                                        

De mooiste dag van je leven wil je vast laten leggen in een fraaie reportage. Smaken verschillen, zodat iedere reportage er anders uit zal zien.

Voor mij een taak goed te luisteren en aan te voelen wat bij jullie past. Hoe is mijn werkwijze ?

  • Voorafgaand aan de trouwdatum plannen we een tijdstip bij jullie thuis, waarop we de wensen en vragen samen doornemen.
  • enkele weken voor de trouwdatum maken we testfoto’s op locatie. Op die manier komen we op de trouwdag niet voor grote verrassingen te staan en leren we elkaar beter kennen. Ook kijken we naar een alternatief bij slecht weer.
  • op de dag zelf maak ik ongeveer 400 foto’s, waarbij ik probeer zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn; het is jullie dag ! Details worden afgewisseld met totaaloverzichten. Waar nodig wordt er geflitst. Er is altijd een back-up camera beschikbaar.
  • Dezelfde week worden de foto’s bewerkt. Via een afgeschermde site maken we een selectie. Mijn voorkeur gaat uit naar een digitaal fotoalbum. Tegenwoordig zijn er boeken op de markt waarbij de bestanden op lichtgevoelig fotopapier worden gedrukt. Samen bespreken we de mogelijkheden, waarbij het formaat en lay-out aan de orde komen.
  • Jullie ontvangen een DVD met de bewerkte foto’s in hoge resolutie. Een DVD met een slideshow is ook leverbaar. De mogelijkheid bestaat dat familie en vrienden foto’s kunnen nabestellen via een persoonlijke site (oypo). Daarnaast kan er een (groot)ouder album gemaakt worden en zijn bedankkaartjes mogelijk.