recensies

Beste Joost,

Hartelijk bedankt voor de mooie fotografie voor onze bruiloft! De uitnodiging met studiofoto’s was een leuke co-productie. Verder vonden we je werkwijze erg prettig: de proefshoot was bijvoorbeeld een goed idee. Op de bruiloft pakte je de bijzondere momenten, zonder daarbij te veel aanwezig te zijn. Verrassend vonden we de mooie close-ups, niet alleen van ons maar ook van de gasten, met nabestelservice. En het album is erg geslaagd en was lekker snel klaar!

Groeten, V+L

 

———————————————————————-

 

 

Hoi Joost,

We willen je nogmaals bedanken voor alle prachtige foto’s. We krijgen heel veel complimenten over de foto’s (mooie belichting) en we krijgen er zelf geen genoeg van om ze te bekijken. Bedankt voor alles, we wensen je al het beste toe en zullen je zeker aanraden bij anderen.

Groetjes, Mennold en Fiona

 

——————————————————————-

 

Hallo Joost

Bedankt voor je bijdrage aan onze trouwdag!
De foto’s zijn erg mooi geworden. Het was plezierig om jou als fotograaf op deze belangrijke dag te hebben! We kunnen/ zullen je zeker aanraden!

Groetjes, Margreet en Marco

 

—————————————————————–

 

Hai Joost, heel erg bedankt voor de mooie fotosessie en het goede en snelle regelen van de foto’s. Helemaal top

groet, René en Ute

—————————————————————–

Hallo Joost,

Super leuk dat jij de fotoreportage op onze bruiloft gaat doen! Je foto’s zien er goed uit.

Groetjes Mariska

—————————————————————-

Ik heb net de foto’s bewonderd van de mooie dag van Maaike en Kees en mijn complimenten hoor! Ik moet nog even een man vinden, maar dan mag je ook op mijn trouwerij komen!

Keep up the good work. Baths of laughs, Astrid.